info@chilithaiuddevalla.se 0765 - 594 964

Catering

Välkommen att beställa catering av våra menyer. Behöver du hjälp med maten till ditt kalas, bröllop, företagsevent, minnesstund, familjemiddag och behöver du personal som hjälper till vid din bjudning ordnar vi även det.  Upplev det genuina asiatiska köket på hemmaplan eller i festlokal, vår catering levererar högklassig mat till den lilla eller stora tillställningen, privat och enkelt eller högtidligt och affärsmässigt spelar ingen roll och vill bjuda på något som får gästerna att tänka “WOW” Då är det bara att höra av dig till oss på Chili Thai och prata med vår Catering ansvarig.

Asiatisk mat passar perfekt som catering, det asiatiska köket är varierat och välkryddat, riktigt starkt om du gillar det. De vanligaste ingredienserna är chili, citrongräs, olika sorters curry, ris och nudlar. Maten serveras ofta som olika smårätter som alla i sällskapet kan dela på.
Vi erbjuder catering och speciell beställning för alla tillfällen!

Bjud dina gäster på en smakupplevelse från det asiatiska köket. Vi föreslår även att hälften av maten kryddas lite starkare för de modiga och en svagare variant för era försiktigare gäster. Kontakta oss så syr vi ihop en meny som passar just Er tillställning. för att höra mer om vår cateringverksamhet!

Här har ni möjligheten att kombinera ihop en buffé som passar er!

För offerter och menyförslag kan du maila oss på info@chilithaiuddevalla.se